Dakonderhoud en Dakinspectie:

Tijdens een controle kunnen kleine problemen ondekt worden die vervolgens vroegtijdig worden opgelost. Ook kunnen het dak en de dakgoten tijdens een controle worden gereinigd, hetgeen de levendsuur vaak ten goede komt.

Na een dak inspectie kunnen wij voor u een dakrapportage maken en wij bieden ook een onderhoudscontract aan.

Dakwerkzaamheden:

JRJ Dakservice  kan uw dak controleren, vernieuwen of volledig vervangen. Tevens kunnen wij u ondersteunen van verschillende dakwerkzaamheden en overige advies.

Bitumen dakbedekking

EPDM dakbedekking

Resitrix, Shingels en Triflex dakbedekking

Montage Lichtkoepel / waterdicht afwerken

Werk samen met Lichtkoepeltje.nl

Dak renovatie:

JRJ Dakservice heeft jarenlange ervaring met het vernieuwen van daken, van huizen en panden. Wij kunnen ook verschillende materialen leveren en verwerken.

Dakreparatie:

Het kan helaas voorkomen dat het dak van uw huis of pand wordt beschadigd door omstandigheden, door bijvoorbeeld een harde storm. Ook wij kunnen u hiermee helpen.

Lood en zinkwerk:

Lood en zinkwerk zijn uitermate geschikt voor toepassingen op een dak. Door de goede eigenschappen hebben deze materialen een lange levensduur en gaan jaren mee. Dit materiaal is beschermd tegen de buitenlucht waardoor er bijna geen onderhoud nodig is.

Wij kunnen voor iedere gewenste afmeting lood en zinkwerk vakkundig aanbrengen.

Roevendak:

Wilt u meer informatie inwinnen of advies nodig? JRJ Dakservice kan u hierbij ondersteunen en adviseren.

Dakpannen:

Door uw oude of beschadigde pannendak te laten vervangen, is uw huis namelijk weer jaren water- en windbestendig. Dakpannen bieden meer voordelen aan zoals lange levensduur, bestand tegen alle weersomstandigheden en makkelijk in onderhoud.

Dakterrassen:

Een dakterras biedt heel wat voordelen. Door uw plat dak optimaal te benutten verhoogt u de waarde van uw woning. Met een dakterras heeft u ook een mooi zicht op de buitenomgeving en kan u natuurlijk genieten van de gezonde buitenlucht. Wilt u ook een dakterras? Laat u door ons informeren en adviseren.